1d: Uitvaart

De afgelopen tijd is T A E K een aantal keren gevraagd om stemmige muziek te spelen en zingen bij uitvaarten. Daar is voor hem gebleken hoe dankbaar het kan zijn om nabestaanden op deze manier te helpen, om het voor hun zo trieste afscheid extra warmte mee te geven.

T A E K heeft speciaal voor deze gelegenheden een mooi repertoire samengesteld. Uiteraard zal hij altijd proberen aan verzoeken van nabestaanden te voldoen. Neem daarom gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“Rob reageerde snel op mijn oproep en begreep gelijk wat we van hem verwachten op onze opendag. Zijn liedjes waren gepast en werden erg gewaardeerd door de bezoekers.”

Marjan Daalhof, 10/06/2023

“De kennismaking met Rob, was een schot in de roos. De communicatie verliep soepel en zo ook het verdere verloop van de afspraken. Rob heeft een crematie opgeluisterd; zonder onderbreking heeft hij 30 minuten voor ons gespeeld in de vrieskou terwijl onze opdrachtgeefster afscheid nam van haar moeder bij het crematorium. Haar woorden: “we laten Rob nog 1,5 uur spelen, en daarna neem ik hem mee naar huis”. Rob heel veel dank!”

Anne-Marie Boogaarts, 6/2/2022

“Rob is een erg vriendelijke man die onze verwachtingen van een intiem huiskamerconcert heeft waargemaakt. Nadat ik mijn wens (een intiem huiskamerconcert voor mijn schoonouders om ze te verrassen i.v.m. een moeilijk jaar) stuurde Rob een aantal nummers dat hij passend vond voor de gelegenheid, deze nummers waren perfect en zo kwamen we al snel tot een overeenkomst. De uitvoering zelf was fantastisch en iedereen was geboeid en ontroerd aan het luisteren. Rob hartelijk bedankt voor deze mooie ervaring!”

Inge, 27/12/2021