Taek!

Mega-deal!

Onlangs namen meesterdrummer Johannes Blanksma en Taek! de gelegenheid te baat om eens terug te kijken op beider carrière. Zo vonden ze allebei nog een x-aantal exemplaren van cd’s die zij ooit gezamenlijk en apart hebben uitgebracht. En vinden zij het allebei best zonde dat de mensheid hiervan verstoken moet blijven. Vandaar deze actie: de Special Request- en Taek!-cd samen voor een tientje!

Special Request speelde in de jaren ’90 alle zalen plat met knalharde funk, soul en rhythm & blues. Het album is opgenomen in de befaamde studio Zeezicht (tegenwoordig Exalto), met Benny Baan, Erik Schoonderwoerd, Johannes Blanksma en Rob Taekema.

Changing Gear is de eerste soloplaat van Taek!, en solo is ook echt zo’n beetje solo: hij speelde alles zelf, op de drums (Jeroen Molenaar!) en strings (leden van het Concertgebouworkest) na. Het album staat vol met eigen singer/songwriter nummers, natuurlijk voorzien van een vleugje soul..

De cd’s zijn hier te bestellen. Als je eerst een stukje wil beluisteren, dan kan dat hier.

Kleine lettertjes: de kosten zijn 10,- (exclusief verzendkosten)

Een greep uit reacties van kopers:

Heb Changing Gear opstaan Rob! Lekker plaatje. Goeie songs, mooie arrangementen! Stijn, Amsterdam

De cd’s zijn goed aangekomen. We luisteren er nu naar! Heerlijke muziek! Leuk met de teksten erbij! Die viool heeft ook een mooie warme klank. Kortom ik geniet! Jenneken, Sneek